Anlık Bildirim

GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası sızdırıldı

GoPro markasının bu yıla damga vuracak yeni aksiyon kamerası GoPro HERO11 Black için geri sayım başladı. Kameranın görselleri her şeyin hazır olduğunu gösteriyor.

GoPro HERO11 Black Tam Boyutta Gör

Son dönemde bazı sıkıntılar yaşasa da aksiyon kamerası pazarının lideri olan ve geçen yıl yaklaşık 3 milyon satış rakamına ulaşan GoPro markası yeni modeli için hazırlıklara başladı. GoPro HERO11 Black öncekine göre pek değişmiyor.

GoPro HERO11 Black neler sunacak?

GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası sızdırılan görsellere göre mevcut nesilden tasarım anlamında farklılık barındırmıyor. HERO10 modeli yeni GP2 yongası sayesinde daha verimli özellikler kazanmıştı. GoPro HERO11 Black anlaşılan bu yongadan yararlanmaya devam edecek.

Diğer taraftan 23MP çözünürlüğünde ve 5.3K 60fps kayıtlar yapabilen sensörün iyileştirilmesi bekleniyor. Kaynaklar 6K 60fps kaydın getirileceğini iddia ediyor. Böylece rekabette çıtayı biraz daha yükseltmiş olacak. Bunun haricinde ön ve arka ekranlar, mevcut aksesuarlar ile uyumluluk gibi özellikler yine devam edecek. Henüz GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası ne zaman piyasaya çıkacak bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim