Anlık Bildirim

Gorilla Glass en sağlam haline kavuştu

Gorilla Glass Victus ekran koruma teknolojisi 2 metreden sert yüzeylere düşüşlere dayanıklı ve çizilmelere karşı da önceki nesle göre 2 kata kadar daha fazla koruma sağlıyor.

Gorilla Glass en sağlam haline kavuştu Tam Boyutta Gör

Mobil cihazlarda ekran koruması dendiği zaman akla ilk gelen Corning firması; yıllardır Gorilla Glass markasını en iyi hale getirmek için çalışıyor. Geçen yıl Gorilla Glass 6 korumasını piyasaya süren firma şimdi çıtayı daha da yükseltti.

Gorilla Glass Victus neler sunuyor?

Corning bu yıl istikrarlı bir şekilde devam ettirdiği numaralandırma stratejisini bir kenara bırakıyor ve yeni teknolojisini Gorilla Glass Victus olarak isimlendiriyor. Gorilla Glass Victus firmanın en güçlü kaplama çözümü durumunda.

Gorilla Glass Victus ekran koruması 2 metreden sert yüzeylere düşüşlerde çok başarılı sonuçlar veriyor. Alümino silikat tabanlı rakip çözümlere göre 2 kat daha iyi bir sonuç. Çizilmeler konusunda ise Gorilla Glass 6 korumasına göre 2 kat, rakiplere göre ise 4 kat daha fazla dayanıklılık sunuyor.

Gorilla Glass Victus koruması ilk olarak Samsung firmasına tedarik edilecek. Bu bakımdan bu yıl piyasaya çıkacak diğer markalarda görmemiz pek olası değil. Samsung tarafında da Galaxy Note 20 serisinin bu teknolojiyi kullanması muhtemel.

Gorilla Glass en sağlam haline kavuştu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10624 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
corning, gorilla galss 6 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim