Anlık Bildirim

GPD P2 Max 2022: Netbook dönemi geri mi geliyor?

GPD P2 Max 2022 dizüstü bilgisayar modeli 8.9 inçlik ekranı ile oldukça küçük bir profil sunarken kullanım konusunda standart dizüstülere göre biraz zorlayabiliyor. 

GPD P2 Max 2022

CD sürücüsüz ve gittiğiniz yere götürebileceğiniz kadar kompakt dizüstü bilgisayar konsepti Netbook tarihe karışmıştı ancak bazı firmalar ısrarla kompakt bilgisayar geliştirmeye devam ediyor. GDP markası bunlardan birisi. 

GPD P2 Max 2022 neler sunacak?

ONEXPLAYER markası bir süredir küçük ekranlı ancak oyun oynamaya yönelik Windows bilgisayarlar piyasaya sürüyor. GPD markası da hem genel hem de oyuncu kullanımına yönelik olarak kompakt dizüstü veya Windows tablet sistemleri geliştiriyor. Öyle kompakt ki 5.5 inçe kadar inen Windows cihazları mevcut. 

GPD P2 Max 2022 olarak tanıtılan yeni dizüstü bilgisayar 8.9 inçlik bir ekrana sahip. Firma bu boyuta bir touchpad sığdırmayı başarmış. 10nm sürecinde 4 çekirdekli Intel Pentium Silver N6000 işlemci gündelik işlemlerde yeterli performansı sağlıyor. WiFi 6 yanında 1TB SSD depolama kapasitesi de var. 

Firma ilk kez kitle fonlaması yerine AliExpress üzerinde global olarak GPD P2 Max modelinin satışını yapacak. Henüz fiyat belli değil ancak Intel Core m3-8100Y işlemci taşıyan önceki versiyon 800$ civarındaydı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim