Anlık Bildirim

PS5'in beklenen yarış oyunu Gran Turismo 7'den PS5 özellikleri için yeni bir video geldi

Popüler yarış oyunu Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7'den geçtiğimiz saatlerde yeni bir video paylaşıldı. Videoda oyunun PS5 sürümü hakkında yeni detaylar görüyoruz.

Gran Turismo 7'den PS5 özellikleri için yeni bir video geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital'in yaptığı PlayStation markasının en popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu Gran Turismo 7'den yeni bir video geldi.

Yeni videoda oyunun PS5 özellikleri ve geliştirme sürecinin arka planına dair yeni detaylar görüyoruz. Gran Turismo 7, 4 Mart 2022'de çıkış yapacak. Oyun, daha önce de açıklandığı gibi PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Oyunun Türkçe dil desteği ile çıkış yapacağını da belirtelim. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Gran Turismo 7 PS5 Özellikleri

  • Çarpıcı görseller: Dikiz aynanızdan arkanızdaki sürücüyü görün, güneş ışıklarının otomobilinizin gövdesinde dans edişini izleyin, 4K çözünürlük ve saniyede 60 kareyi hedefleyen HDR’ın* desteğiyle PS5™’in ışın izleme gücünü kullanın ve muazzam gerçekçilikte fotoğraflar çekin.
  • Hızlı yükleme: PS5 konsolunun ultra yüksek hızlı bir SSD’si sayesinde yarış etkinliklerine vakit kaybetmeden katılın, garajınıza göz gezdirin ve GT7 modları ve menüleri arasında pürüzsüzce geçiş yapın.
  • Uyarlanabilir tetikler: DualSense™ kablosuz kontrol cihazının uyarlanabilir tetikleriyle kilitlenme karşıtı fren sisteminin ve dönen lastiklerin titreşimini, farklı otomobillerin fren dirençlerini hissedin.
  • Dokunsal geri bildirim: Büyüleyici dokunsal geri bildirimle asfalttaki küçük tümseklerden kaldırımdaki çukurlara kadar her şeyi, yoldaki yerinizi fark edin.
  • Uyumlu kulaklıklarda Tempest 3D AudioTech: PS5 konsolunun eşsiz 3D Ses özelliğiyle pistteki diğer otomobillerin ve sürücülerin nerede olduğunu hissedin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim