Anlık Bildirim

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition resmi olarak duyuruldu!

Çıkan söylentilerin ardından sonunda GTA Trilogy duyuruldu. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ismi ile PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android için çıkacak.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sonunda resmi olarak duyuruldu.

Grand Theft Auto: The Trilogy Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Rockstar Games tarafından yapılan resmi duyuruyla GTA Trilogy resmiyet kazandı. Oyunun tam ismi ise Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. 2021 yılında PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 2022'de ise iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacak.

Bu pakette Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas oyunlarının grafik ve oynanış açısından geliştirilmiş versiyonlarını göreceğiz ancak oyun orijinalliğini de kaybetmeyecek. Ne yazık ki şu an için çok detay açıklanmadı ancak oyuncuların beklediği gibi tamamen yenilenmiş bir oyun görmeyeceğiz gibi duruyor. 

Son olarak önümüzdeki hafta Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın tüm mağazalardan kaldırılacağını belirtelim. Orijinal sürümü satın almak isteyenler için son birkaç gün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19022 kez okundu.
50 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edi, grand theft auto ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim