Anlık Bildirim

PlayStation 5'in geliştirme kiti eBay'de yüksek bir ücrete satışa çıktı ve kısa süre sonra kaldırıldı

PlayStation 5'in geliştirme kiti olan DFI-T1000AA ve DFI-D1000AA modelleri eBay'de 2.850 Euro'ya listelendi ve 12 teklif geldikten sonra satıştan kaldırıldı.

PS5'in geliştirme kiti eBay'de satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere konsol üreticileri konsolları henüz çıkmamışken geliştirici stüdyolar oyun geliştirebilsin diye geliştirici kiti denilen bir cihaz dağıtıyor. Bu cihaz sayesinde geliştiriciler çıkmamış konsol için oyun geliştirebiliyor. PlayStation 5'in geliştirici kiti de bir hayli popüler olmuştu. Bu cihazlar elbette satılabilen cihazlar değil ve yalnızca geliştiricilerin elinde olması gerekiyor. Ancak her zaman olduğu gibi yine bir geliştirici kiti online mağazalarda satışa çıktı.

iDCx1337 isimli Twitter kullanıcıs tarafından fark edildiği üzere DFI-T1000AA ve DFI-D1000AA isimli iki farklı geliştirici kiti modeli eBay üzerinden satışa çıktı. Cihazlardan biri hızlı bir şekilde satıştan kaldırılsa da diğeri 12 teklif aldıktan sonra satıştan kaldırıldı. Son teklif ise 2850 Euro.

Satışı kimin yaptığı belli değil. Ancak ürün 9 gün boyunca açık arttırma sürecinde kalmış. 9 gün boyuca bunu kimsenin fark etmemesi ve satıcının da 9 gün boyunca satışta kalmasına izin vermesi bir hayli enteresan. İlanın ve cihazın görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

PS5 Geliştirici Kiti ve İlan Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim