Anlık Bildirim

GTA Online'ın PS5 ve Xbox Series sürümlerinde özel yükseltmeler olacak

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Grand Theft Auto V'in yeni nesil konsollar için çıkış yapması ile birlikte GTA Online da özel içeriklere sahip olacak.

GTa Online'ın yeni sürümü özel yükseltmelere sahip olacak Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının şüphesiz en popüler yapımlarının başında GTA V geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. PlayStation 3 ve Xbox 360 döneminde çıkış yapan oyun, bu yılın sonunda PlayStation 5 ve Xbox Series için de çıkış yapacak. GTA V ile birlikte GTA Online da yeni nesil için çıkış yapmış olacak.

Yeni Nesil GTA Online Özel Yükseltmelere Sahip Olacak

Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games'in Twitter hesabı üzerinden GTA Online ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma göre GTA Online'ın PS5 ve Xbox Series sürümü bazı araçlar için hız yükseltmeleri dahil olmak üzere bazı yükseltmelere sahip olacak. Bu yükseltmeler ise Xbox Series ve PlayStation 5 sahipleri için özel olarak sunulacak.

Ne yazık ki konu ile ilgili çok fazla detay açıklanmadı ancak ilerleyen süreçte mutlaka paylaşılacaktır.

GTA 5 yeni nesil konsollar için 11 Kasım 2021'de çıkış yapacak. Ayrıca GTA Online da bağımsız bir şekilde 11 Kasım'dan sonra 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde PlayStation 5 sahiplerine sunulacak. GTA 5'in yeni nesil sürümü teknik iyileştirme, görsel yükseltme ve performans geliştirmeleri içerecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim