Anlık Bildirim

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition'ın fiyatı sızdırıldı: Orijinal oyunlar satıştan kaldırıldı

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın fiyatı sızdırıldı ve paketin içindeki oyunların orijinalleri mağazalardan kaldırıldı.

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition'ın fiyatı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, çıkan söylentilerin ardından geçtiğimiz hafta resmi olarak duyuru yapılmıştı. Şimdi ise fiyatlar sızdırıldı.

Fiyatlar Sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde oyunun yenilenmiş sürümü olan Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition bazı mağazalarda listelendi. Her şeyden önce şunu belirtmekte fayda var. Bu fiyatlar resmi değil, sadece mağazada yer tutmak için geçici bir fiyat girilmiş olabilir. Ancak genelde bu fiyatlar doğru çıkıyor. Listelere göre oyunun fiyatı 70 dolar olacak. Yani tam oyun fiyatından satılacak.

Ayrıca bu paket, listelemeye göre 11 Kasım'da dijital olarak, 7 Aralık'ta da fiziksel olarak çıkış yapacak. Ancak bu yeni fiyatlarda bir sorun var. Bugünden itibaren paketin içinde bulunan oyunların tamamı, yani Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas mağazalardan kaldırıldı. Bu oyunlar toplam fiyatı bile tam oyun fiyatı etmiyordu ancak Rockstar, remaster sürümünden tam oyun fiyatı alacak.

Eğer beklendiği gibi çok küçük geliştirmeler olursa Rockstar bir hayli tepki çekecektir. Diğer ihtimal ise oyunun beklediğimizden daha gelişmiş bir şekilde gelmesi. Önümüzdeki haftalarda resmi bir açıklama ve video gelecektir.

Kaynakça https://www.videogameschronicle.com/news/gta-trilogy-remasters-set-for-december-boxed-release/ https://www.pushsquare.com/news/2021/10/gta-trilogy-could-be-pretty-pricey-on-ps5-ps4 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19318 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grand theft auto, Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim