Anlık Bildirim

GTA Trilogy, 14 milyondan fazla satış yaptı

GTA Trilogy seti 14 milyondan fazla satış yaparak düşüşe geçen GTA V satışlarını tolere etmiş oldu. Serinin toplam satışı ise 385 milyonu geride bırakmış durumda. 
GTA Trilogy Tam Boyutta Gör
Mobil dünya hariç tutulduğunda tarihin en çok satan oyun serisi kabul edilen GTA rekorlara doymuyor. GTA Trilogy ile birlikte GTA satışları yeni bir ivme kazandı ve hatta GTA V bile geride kalmış durumda.

GTA Trilogy ne kadar sattı?

Yapılan açıklamaya göre GTA Trilogy seti 14 milyon satış rakamını geride bırakmış durumda. GTA V satışları 170 milyonu geride bırakmış olsa da son dönemde serinin en çok satanı GTA Trilogy oldu. GTA serisinin toplam satışı ise 385 milyonu geride bırakmış durumda. Yine GTA V çıkışından sonra serinin elde ettiği gelir 7.84 milyar dolar oldu.

GTA V satışlarının yavaşlamaya başladığı bir dönemde Take Two tarafından yapılan hamle oldukça stratejik ve serinin ivmesini bozmamayı amaçlıyor. GTA V ardı ardına 5 çeyrekte 5 milyon satış yaptıktan sonra son çeyrekte 1 milyon satışa düştü. Yine de önümüzdeki dönemde serinin genelinde bir yavaşlama yaşanabilir.

Diğer taraftan mobil dünya da dahil edildiğinde GTA V en çok satılan üçüncü oyun durumunda. İkinci oyun 250 milyon tahmini satış ile Minecraft olurken liderlik ise 520 milyon ile The Tetris Company lisansı altındaki Tetris oyunu oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim