Anlık Bildirim

GTA Trilogy, yeni tasarımlarıyla sosyal medyada gündem oldu: İşte o komik görüntüler

GTA serisinin üç farklı oyununun yenilenmiş sürümlerini içeren Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın yenilenmiş hali enteresan tasarımlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

GTA Trilogy, yeni tasarımlarıyla sosyal medyada gündem oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, sosyal medyada gündem oldu.

Bildiğiniz üzere bu paket ile birlikte GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın yenilenmiş sürümleri piyasaya sürüldü. Karakterler ve çevre tasarımları yenilenirken oyunun uzak mesafe çizimi de arttı. Ancak bu durum bazı komik sonuçlar yarattı. Özellikle uzak mesafe çizimi konusunda oyun eski olduğu için haritanın daha uzak bölgelerini görmek pek de tatmin edici bir görüntü sunmadı.

Ayrıca geliştirilen karakter tasarımları da bazı karakterlerin orijinaline göre çok garip olmasına yol açtı. Bahsi geçen durumlarla ilgili görseller de sosyal medyada, özellikle Reddit'te bir hayli ünlü oldu. Bahsi geçen o görsellerden bazılarını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, şu anda PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için erişilebilir durumda. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12129 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, grand theft auto ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim