Anlık Bildirim

GTA V satışları durmak bilmiyor: 160 milyon adeti geçti

Rockstar Games'in üst kuruluşu olan Take-Two Interactive dün akşam saatlerinde 2021'in son çeyreği için bazı veriler paylaştı. Bu verilere göre GTA V'in satış miktarı 160 milyonu geçti.

GTA V satışları durmak bilmiyor Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı Grand Theft Auto serisi şüphesiz oyun dünyasının en popüler serilerinden birisi. Geçtiğimiz saatlerde de bunu tekrar tekrar kanıtlayan bazı istatistikler paylaşıldı.

GTA V 160 Milyondan Fazla Sattı

Rockstar Games'in üst kuruluşu olan Take-Two Interactive'in 2021 yılının son çeyreği için açıkladığı istatistiklere göre Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition toplamda 10 milyon adet satış durumda. GTA V ise son çeyrekte yine 5 milyon adet satarak toplam satış miktarı 160 milyonu geçti.

Tüm GTA serisi ise son verilerin ardından 370 milyon adetten fazla satmış oluyor. Özellikle GTA V'in yakaladığı başarı gerçekten inanılmaz ki önümüzdeki ay GTA V'in yeni nesil versiyonunun çıkmasının ardından da bu satışlar ciddi bir oranda tekrar artacaktır. GTA 6 çıkana kadar GTA V'in 200 milyon satışı geçme ihtimali de bulunuyor ki bu da oyun dünyası için gerçekten büyük bir sayı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3459 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta, gta 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim