Anlık Bildirim

Güçlü bir söylentiye göre PUBG 2 geliştirme aşamasında

2010'lu yılların en popüler oyunlarından biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds ya da bilinen ismi ile PUBG'nin devamı geliyor gibi duruyor.

Güçlü bir söylentiye göre PUBG 2 geliştirme aşamasında Tam Boyutta Gör

2017'de yayınlanan ve yayınlandıktan sonra oyun dünyasına yeni bir tür kazandıran PUBG'nin devam oyunu geliyor gibi duruyor.

Daha önce PUBG ile ilgili birçok bilgiyi önceden açığa çıkartan PlayerIGN'in son videosuna göre şu anda Krafton, PUBG 2 üzerinde çalışıyor. Söylediğine göre içerideki kaynakları sayesinde yeni oyunun geliştirme sürecinde olduğunu doğrulamış ve yeni oyunun fütüristik bir yaklaşıma değil, gerçekçiliğe dayanacağını söylüyor.

Ayrıca bu projenin yine battle royale türünde olacağı ve ilk oyunun saf bir devamı olacağı söyleniyor. Yani geçtiğimiz günlerde çıkan bilim kurgu oyunu yeni bir PUBG değildi. Ne yazık ki başka bir bilgi bulunmuyor.

Çıkan son söylentileri toparladığımızda önümüzdeki yıllarda PUBG markasının ve evreninin bir hayli yoğun geçeceğini söyleyebiliriz. Krafton şu anda bir de PUBG New State isimli bir mobil oyun üzerinde çalışıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28214 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pubg 2, pubg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim