Pubg Haberleri

Etiket
Son dakika pubg haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), pubg hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
3 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
14 VİDEO 101 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 3 İÇERİK

Pubg Son Dakika Haberleri

Güncel Pubg Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika pubg haberleri de dahil olmak üzere pubg ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 14 video, 0 galeri ve 87 adet pubg haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 5 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

pubg İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel pubg haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Pubg Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni pubg haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son pubg haberlerini okuduktan sonra, Oyun İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

PUBG Hakkında

PUBG: Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole (güncel ismiyle Krafton Game Union) tarafından geliştirilen ve yayımlanan çok oyunculu bir video oyunudur. 2000 Japon filmi Battle Royale'den ilham alan oyun, Brendan "PlayerUnknown" Greene tarafından diğer oyunlar için oluşturulan önceki modlara dayanıyor ve Greene'in yaratıcı yönetimi altında bağımsız bir oyuna genişletildi. Oyunda 100'e yakın (en fazla 100) oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. Oyuncuların temel amacı çeşitli yerlerden buldukları çeşitli silahlarla diğer oyuncuları öldürüp ölmeden en sona kalan oyuncu olmaktır. Oyun esnasında adanın haritasındaki güvenli alan gittikçe küçülmeye başlar. Harita küçüldükçe oyuncular daha küçük bir alana yoğunlaşırlar ve birbirlerini görüp saf dışı bırakmaları ihtimali kolaylaşır. Oyunda en son hayatta kalan oyuncu/takım oyunu kazanır. Oyunda 6 harita bulunmaktadır. Bunlar; Erangel, Miramar, Vikendi, Sanhok, Karakin ve Deston haritalarıdır.

Oyun ilk olarak 23 Mart 2017 tarihinde Steam erken erişim ile Microsoft Windows için çıkış yapmıştır. Çıkışından yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya sattı. Oyunun ilk ana sürümü Windows platformunda 20 Aralık 2017'de erken erişimden çıkarak yayınlandı. Xbox One versiyonu 12 Aralık 2017'de piyasaya sürüldü. Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 9 Şubat 2018'de Çin'de ilk çıkışını yaptıktan sonra 19 Mart 2018'de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

PUBG hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim