Anlık Bildirim

Knives Out 3'te Daniel Craig'e eşlik edecek ilk isimler belli oldu

Wake Up Dead Man adını taşıyacak olan Knives Out 3'ün oyuncu kadrosunda Daniel Craig'e eşlik edecek ilk isimler belli oldu. Film yeni karakterlerle yepyeni bir gizeme odaklanacak.
Knives Out 3'ün oyuncu kadrosu şekilleniyor Tam Boyutta Gör
Netflix'in popüler film serisi Knives Out, üçüncü filmiyle geri dönüyor. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Knives Out 3, son günlerde hızla şekillenmeye başladı.

Knives Out serisinin yaratıcısı ve yönetmeni olan Rian Johnson, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Knives Out 3'ün Wake Up Dead Man adını taşıyacağını ve 2025'te çıkacağını açıkladı. Johnson bu röportaj sırasında filmin oyuncu kadrosuna dair bir detay paylaşmadı ama onun açıklamasından sadece birkaç gün sonra oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı.

Knives Out 3'te Andrew Scott, Cailee Spaeny ve Josh O'Connor Rol Alacak

Knives Out 3'ün oyuncu kadrosu şekilleniyor Tam Boyutta Gör
Serinin üçüncü filmi de Daniel Craig'in hayat verdiği dedektif Benoit Blanc'a odaklanacak. Her filmde farklı bir gizemin içine çekilen dedektif Blanc, Knives Out 3'te de yeni bir davayı çözmeye çalışacak. Bu yüzden Daniel Cragi'in etrafında yepyeni bir oyuncu kadrosu kuruluyor.

Merakla beklenen filmde Craig'le birlikte rol alacağı açıklanan ilk isimler Andrew Scott (Fleabag, All of Us Strangers), Cailee Spaeny (Priscilla, Civil War) ve Josh O'Connor (Challengers, The Crown) oldu. Her üç isim de son dönemde yıldızı parlayan ve şu anda Hollywood'da revaçta olan isimler. 

Knives Out 3'ün oyuncu kadrosu şekilleniyor Tam Boyutta Gör
İlk iki filminde yıldız oyuncuları bir araya getiren geniş oyuncu kadroları kuran Knives Out serisinin, üçüncü filminde de bu geleneği sürdürmesi bekleniyor. Bu yüzden önümüzdeki günlerde bu üç isme tanıdık birkaç sima daha eklenecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim