Anlık Bildirim

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night

Haftalık mobil oyun önerilerimizin yedincisinde iOS ve Android cihazlar için yayınlanan metroidvania türünde başarılı bir oyun öneriyoruz: Bloodstained: Ritual of the Night

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night Tam Boyutta Gör

Metroidvania oyunlar ne yazık ki ülkemizde, hatta genel olarak dünyada pek popüler bir tür değil. Şahsen benim de başlangıçta uzak durduğum ancak bir kez şans verince başından kalkamadığım bir tür olmuştu. Elbette teknolojinin gelişmesi metroidvania türünü olumsuz etkiledi ve bu yüzden oyuncuları anlamak mümkün. Büyük ekranlarda bu tarz oyunlar yerine daha büyük bütçeli oyunlar oynamak daha iyi hissettiriyor olabilir. Ancak artık mobil teknoloji de fazlasıyla yeterli. Bu yüzden metroidvanina türünde bir oyun önereceğiz bugün: Bloodstained: Ritual of the Night

Yayıncılığını NetEase Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise ArtPlay'in yaptığı metroidvania RPG türündeki Bloodstained: Ritual of the Night, bugün sizlere önerdiğimiz oyun. Daha öncesinde Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanan oyun daha yalnızca birkaç hafta öncesinde mobil cihazlar için yayınlandı.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night Tam Boyutta Gör

Bloodstained: Ritual of the Night, 19. yüzyılda İngiltere'de geçen yandan görünümlü aksiyon RPG bir gotik korku oyunu. Oyun özellikle tasarımlar ve atmosfer anlamında kesinlikle başarılı. Oynanış anlamında da zaten fazlasıyla başarılı bir oyundu. Mobile çıkartırken kontrolleri direkt aktarmak yerine mobile özel bir hale getirmişler. Bu yüzden oynanış anlamında hiçbir kalite düşüklüğü yok aksine oyun daha kaliteli hale gelmiş diyebilirim.

Oyunun hikayesi şöyle: Bir simyacının laneti yüzünden vücudu yavaşça kristalize olan yetim Miriam olarak oyna. İnsanlığı ve kendini kurtarmak için Miriam kale içinde savaşmalı ve büyücü Gebel'i alt etmesi gerekmektedir.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night Tam Boyutta Gör

Oyun şu anda Google Play üzerinde 91,99 TL, App Store üzerinde ise 89,99 TL. Oyunun iOS cihazlardaki boyutu 2.3 GB, Android cihazlarda ise 1.6 GB. Oyunu iOS cihazınıza yüklemek için iOS 11.0 veya sonraki bir sürümü, Android cihazınıza yükleyebilmek için de Android 7.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor.

Fiyat olarak biraz yüksek ne yazık ki. Bu yüzden bir indirim döneminde %50 veya üzeri bir indirim yakalarsanız mutlaka oynamalısınız. Mobil cihazda oynayabileceğiniz en iyi oyunlarından biri Bloodstained: Ritual of the Night.

Bloodstained:RotN Bloodstained:RotN Bloodstained:RotN Bloodstained:RotN Games $9.99 2,4 GB

Bloodstained:RotN Bloodstained:RotN Bloodstained:RotN Bloodstained:RotN Exptional Global Stilize ?91,99

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim