Anlık Bildirim

Xbox markasının merakla beklenen oyunu Halo Infinite'in inceleme puanları geldi

Xbox'ın ve oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite'in inceleme puanları geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.            

Halo Infinite'in inceleme puanları geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise 343 Industries'in yaptığı Xbox'ın özel oyun serilerinden Halo'nun yeni oyunu Halo Infinite'in inceleme puanları geldi.

Ortalama 87

Verilen puanlara baktığımızda puanların bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Xbox'ın en önemli markalarından biri olan Halo'nun kötü bir çıkış yapması birçok hayranı üzebilirdi. Bu yüzden hayranların rahat bir nefes aldığını ve bu puanlarla daha da heyecanlandığını belirtebiliriz. Yorumlara genel olarak baktığımızda ise çoğunlukla oyunun beklenenden çok daha iyi olduğu söylenmiş. 

Oyunun Metacritic üzerindeki puanına baktığımızdaysa toplamda 69 incelemenin olduğunu ve ortalamanın 87 olduğunu görüyoruz. Oyun, 8 Aralık'ta Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. İlk günden Xbox Game Pass'te erişilebilir olacak. Şu anda Game Pass sahipleri veya oyunu ön sipariş verenler ön yüklemeye alabilirler. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim