Anlık Bildirim

HarmonyOS'un Memory Turbo teknolojisi, cihazın RAM'ini 2GB artıracak

Huawei'nin yaklaşık bir ay önce tanıttığı HarmonyOS işletim sistemi, eski cihazların performansını artıran bir özelliğe sahip olacak.

HarmonyOS'un Memory Turbo teknolojisi, cihazın RAM'ini artıracak Tam Boyutta Gör

Sızan bilgilere göre, Huawei'nin mobil işletim sistemi HarmonyOS yakında faydalı bir özellik sunacak ve Windows kullanıcılarının aşina olduğu bir işlevi kullanarak az miktarda RAM içeren aygıtların performansını artıracak. Ayrıca yeni teknolojinin hangi cihazlarda çalışacağı da belli oldu.

Mate 40 cihazlarda test edilmeye başlandı

Memory Turbo işlevi, HarmonyOS çalıştıran cihaz sahiplerinin gerçek RAM miktarına, 2 GB sanal bellek eklemesine ve bunun için yerleşik depolamanın bir kısmını ayırmasına olanak tanıyor. Disk belleği dosyası, masaüstü işletim sistemleriyle aynı şekilde çalışacak. Teknolojinin akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda kullanılması bekleniyor. Ayrıca şirket içinden biri, Huawei'nin bu özelliği Mate 40 akıllı telefonda şu an test ettiğini söyledi.

HarmonyOS'un Memory Turbo teknolojisi, cihazın RAM'ini artıracak Tam Boyutta Gör

Memory Turbo'nun Huawei markalı cihazlarda ilk kez kullanıldığı, şirketin üst düzey yöneticisi Richard Yu tarafından amiral gemisi modeli Mate 40'ın sunumu sırasında duyurulmuştu. O zamanlar yalnızca Android tabanlı EMUI arayüzü ile ilgiliydi ve öyle görünüyor ki şimdi şirket yeni işlevi, kendi mobil işletim sistemi için uyarladı. Memory Turbo'nun tam olarak ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12849 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim