Anlık Bildirim

Harry Potter ekibi dönüyor: Serinin 20. yılı özel içeriği, 1 Ocak'ta HBO Max'te

Eğlence sektörünün en popüler markalarından birisi olan Harry Potter'ın oyuncu kadrosu 20. yıl özel etkinliği için 1 Ocak'ta bir araya geliyor.                       

Harry Potter serisinin 20. yıl özel bölümü 1 Ocak'ta HBO Max'te Tam Boyutta Gör

Eğlence sektörünün en popüler markalarından biri olan, üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen Harry Potter'ın oyuncuları yeniden biraraya geliyor. 

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts 

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre Harry Potter'ın ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın 20. yılı şerefine özel bir içerik hazırlanıyor. 1 Ocak 2022'de HBO Max üzerinde yayına girecek olan bu özel içerik ile seride gördüğümüz oyuncuların birçoğu bir araya gelecek. Sanıyoruz ki geçtiğimiz aylarda yayınlanan Friends özel bölümü tarzında bir içerik olacak.

Başta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere birçok isim Hogwarts setine dönecek. Şu an için açıklanan isimler şöyle: Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart ve Evanna Lynch. Ayrıca ilk iki filmin yönetmeni Chris Columbus da bu özel içerikte bulunacak. Özel içerik için paylaşılan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim