Anlık Bildirim

Battlefield 4 dahil olmak üzere toplamda 310 TL'lik 10 oyun Amazon Prime'da ücretsiz

Amazon Prime üyelerinin ücretsiz bir şekilde erişebildiği Prime Gaming oyunları bölümünde Battlefield 4 dahil olmak üzere 10 farklı oyun ücretsiz olarak erişime açıldı.

Haziran ayı Amazon Prime Gaming oyunları erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Amazon'un Prime üyelerine aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların bu ayki listesi açıklandı. Bu ay Prime Gaming kütüphanesi bir hayli geniş.

Amazon'un bu ay ücretsiz olarak verdiği oyunlara baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken yapım Battlefield 4. Hatta Battlefield 4 bu sefer Prime Gaming üzerinden değil, direkt olarak Origin üzerinden ücretsiz. Amazon Prime üyeleri "Prime'daki Oyunlar" sekmesinden Battlefield 4'ü talep ederek oyunun Origin için verilen kodunu ücretsiz olarak alabilir. Bu kodu daha sonrasında PC oyuncuları Origin üzerinden etkinleştirip kütüphanesine ekleyebilir.

Diğer oyunlara baktığımızda ise onların da her zaman olduğu gibi Prime Gaming üzerinden oynandığını söyleyebiliriz. Bu ayki listeye baktığımızda toplamda 10 oyun olduğunu görebiliyoruz. Tüm oyunların olduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Oyunların Steam sayfalarını da aşağıda bulabilirsiniz.

Prime Gaming Oyunları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41568 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon prime, prime gaming ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim