Anlık Bildirim

HBO'nun korku dizisi Lovecraft Country, 1. sezonun ardından iptal edildi

Geçtiğimiz yıl yayınlanan korku türündeki HBO dizisi Lovecraft Country, birinci sezonunun ardından iptal edildi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

HBO dizisi Lovecraft Country iptal edildi Tam Boyutta Gör

Son dönemde yayınlanan dizileri sebebiyle izleyicilerin en çok gücendiği yayıncılardan olan HBO'nun son dizilerinden Lovecraft Country için üzücü bir haber geldi.

Lovecraft Country İptal Edildi

Deadline'ın yaptığı habere göre Lovecraft Country, ne yazık ki ilk sezonunun ardından iptal edildi. İptal ile ilgili ne yazık ki net bir açıklama yok. Lovecraft Country, ilk bölümünün ardından HBO Max'in en iyi açılış yapan dizisi olmuştu. Sezon finalinde ise toplamda 10 milyon izleyiciyi geçmişti. 

Dizinin oyuncu kadrosu ve arkasındaki isimler aslında başarılı isimlerdi. Ancak ne yazık ki dizi ilk iki bölümünün ardından düşüşe geçen ve eleştirileri üzerina toplayan bir dizi olmuştu. 

Dizi, Matt Ruff'ın 2016'da yayınladığı aynı adlı romanından esinleniyor. Kitabın ve haliyle dizinin isminden de anlaşıldığı gibi hem kitap hem de dizi H.P. Lovercraft'ın Ctulhu Mitolojisi'nden esinleniyor. Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcılığını Misha Green yapıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim