Anlık Bildirim

HBO Max küresel pazara açılıyor

HBO Max, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinin ardından ilk kez ABD dışında da kullanılabilir olacak. HBO Max, Haziran ayında Latin Amerika ve Karayipler'de kullanıma sunulacak.

HBO Max küresel pazara açılıyor Tam Boyutta Gör

HBO Max geçtiğimiz yıl ABD'de piyasaya sürüldü. Şimdi, yakında küreselleşeceği açıklandı. Yayın hizmetinin, Latin Amerika ve Karayipler'deki 39 bölgede Haziran ayı sonunda başlaması planlanıyor. Bu durum platformun ABD dışındaki ilk kullanılabilirliği olacak.

HBO Max küreselleşiyor

Küresel kullanıcılar yakında HBO, DC ve Warner Bros içeriklerini HBO Max üzerinden yararlanabilecekler. Her yaştan çocuk için kapsamlı bir içerik kataloğu içeren yeni bir çocuk deneyimi olacak. Ayrıca, yerel orijinal yapımlar da yayınlanacak.

HBO Max uluslararası başkanı Johannes Larcher: "WarnerMedia'nın hizmetini ABD dışındaki ve dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere ulaştırmanın ilk adımı olan HBO Max'in Latin Amerika ve Karayipler'de piyasaya sürülmesinden heyecan duyuyoruz. HBO'yu WarnerMedia'nın dizi ve film kataloğunun en iyilerinin yanı sıra Latin Amerika'daki usta hikaye anlatıcılarından yerel olarak üretilen içeriklerine de yer verilecek olan HBO Max, bölgedeki hayranlara unutulmaz ve zenginleştirici bir eğlence deneyimi sunacak. " dedi.

HBO Max, Haziran 2021'de Latin Amerika'da mevcut HBO Go ürününün yerini alacak ve mevcut kullanıcılar olduğu gibi yeni platforma taşınacak. Avrupalı müşteriler için de benzer bir geçiş planlanıyor ancak bunun şu anda somut bir sunum programı bulunmuyor. Bazı söylentiler ise bu yıl sonlarında HBO Max'in Avrupalı müşterilere sunulacağı yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13649 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hbo max, warner media ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim