Anlık Bildirim

HBO Max resmen Türkiye’ye geliyor! Tarih açıklandı

WarnerMedia, Türkiye'deki dizi ve film hayranları için müjdeyi verdi. HBO Max'in 2022'de Türkiye'de yayına başlayacağı resmen açıklandı. HBO Max'in Türkiye'ye ne zaman geleceği belli oldu.

HBO Max ne zaman Türkiye'ye gelecek? Resmi açıklama: Tam Boyutta Gör

WarnerMedia’nın dijital yayın platformu HBO Max resmen Türkiye’ye geliyor. Firmadan bugün yapılan açıklama ile 2022 yılında Türkiye’de yayına başlanacağı duyuruldu. Net tarih verilmedi.

HBO Max aralarında Türkiye’nin de bulunduğu çok sayıda ülkede 2022’de hizmete başlıyor. Böylece Avrupa’da 27, dünya genelinde 67 farklı lokasyonda yayın yapacak. 2026'da 190'ı aşkın ülkede yayın yapılması hedefleniyor.

HBO Max Türkiye fiyatı tahmini

HBO Max’in Türkiye fiyatı belli değil ancak Türkiye’ye özel fiyatlandırma yapılacak. Bugünkü duyuruda İspanya ve Baltık ülkelerdeki yeni fiyatlar açıklandı. 26 Ekim'den itibaren İspanya’daki kullanıcılar ayda 9 Euro’ya, yıllık ise 70 Euro'ya HBO Max'i kullanabilecek. Yıllık ücreti 12 aya bölersek ayda yaklaşık 60 TL’ye denk geliyor. Türkiye fiyatının da 50-60 TL civarında olacağını tahmin ediyoruz.

Sinema filmleri gecikmeli olarak yayınlanacak

HBO Max bugünkü duyurusunda Avrupa'daki kullanıcıların Warner Bros., HBO, DC, Max Originals ve Cartoon Network sinema filmlerini sinemadan 45 gün sonra ücretsiz olarak seyredebileceğini duyurdu ancak açıklanan ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor. 2019'da ülkemizde yürürlüğe giren sinema düzenlemesine göre vizyona giren filmlerin 5 ay boyunca dijital platformlarda yayınlanması yasaklanmıştı. Yönetmelikte düzenleme yapılmaması halinde HBO Max'in "sinemadan hemen sonra izle" özelliği Türkiye'de kullanılamayacak. Vizyona giren filmler, en erken 5 ay sonra yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26224 kez okundu.
42 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, hbo max ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim