Anlık Bildirim

Hem radar hem silah: İLTER Drone Tespit ve Engelleme Sistemi

İLTER Drone Tespit ve Engelleme Sistemi, drone'ları tespit ediyor ve onları etkisiz hale getiriyor. Sistem, tespit ve engelleme kabiliyetleri ile bölge güvenliğine katkı sunuyor.

Hem radar hem silah:  İLTER Drone Tespit ve Engelleme Sistemi Tam Boyutta Gör

İLTER Drone/İHA Tespit ve Engelleme Sistemi, Boğaziçi Savunma Teknolojileri tarafından geliştirildi. %90.45 yerlilik oranına sahip sistem, uzaktan kumandayla iletişim kurarken ISM bantlarını kullanan dronlara karşı tam otomatik algılama, durdurma ve yanıltma özelliğine sahip.

Modern ve gelişmiş teknolojileri barındıran İLTER, öncelikle Dron tarafından kullanılan frekans bantlarını tespit ediyor. Tespitin ardından sistem, hedef Dron’un yönünü tanımlıyor. Sistem ardından Dron tarafından kullanılan faydalı yük sinyallerini belirliyor.

 

 

1000-1800 metreye kadar sistem tarafından algılanan Dron’un kumanda kontrol frekansı tespit ediliyor. En son ise sistem, seçilen işleme göre Dron’u olduğu bölgede yere indirebiliyor veya kumanda edildiği bölgeye geri gönderiyor. İLTER, tüm hava koşullarında (-40 derece ile +85 derece) çalışabiliyor.

İLTER Drone/İHA Tespit ve Engelleme Sistemi, döner kanatlı ve sabit kanatlı alçak irtifa İHA’ları tespit etme, drone ile uzaktan kumandasının kablosuz haberleşmesini tespit etme kabiliyetlerine ve GNSS bantlarında Koordinat Yanıltma Sistemine sahip.

Hem radar hem silah:  İLTER Drone Tespit ve Engelleme Sistemi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim