Anlık Bildirim

NASDAQ borsasında gong çaldı, Hepsiburada sahneye çıktı

Tesla, Microsoft gibi devlerin yer aldığı NASDAQ liginde listelenme başarısı gösteren Hepsiburada toplam değerlemesini de 3.9 milyara çıkarmış oldu. Kağıtlara ilgi yüksek seviyede.

Hepsiburada artık NASDAQ’ta Tam Boyutta Gör

Dünya çapında en önemli ve en büyük 100 hisse senedinin listelendiği NASDAQ borsasında ilk kez bir Türk şirket listelendi. Bizlere bu gururu yaşatan Hepsiburada yine ilk kez borsada gong çalan Türk şirketi oldu. 

Hepsiburada gururu

Yıllardır e-ticaret sektörüne yön veren ve yeniliklerin ilk adresi olan Hepsiburada çalışmalarının karşılığını fazlasıyla alıyor. NASDAQ borsasında ilk kez listelenen Türk şirketi olma gururunu taşıyan Hepsiburada akşam saatlerinde gongu da çaldı.

NASDAQ borsasında işleme başlamanın geleneksel yolu olan gong, pandemi nedeniyle bu kez sanal olarak çalındı. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ gong çalma törenine uzaktan video ile katıldı. 

HEPS kodu ile işleme başlayan firmanın hisseleri 14$ ile en yüksek değerine ulaşırken şu sıralar 13$ seviyesinde geziniyor. Borsaya açılış ile Hepsiburada’nın toplam değerlemesi de 3.9 milyar dolara ulaşmış oldu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim