Anlık Bildirim

Hermes, AirPods Pro için deri kılıfını duyurdu: Fiyatıyla dudak uçuklatıyor

Ünlü Fransız moda tasarımcısı Hermes, Apple ürünleri için aksesuar üretmeye devam ediyor. Firma, ikinci nesil AirPods Pro için fiyatıyla dudak uçuklatan bir deri kılıf üretti.
Hermes AirPods Pro kılıfını duyurdu Tam Boyutta Gör
Dünyanın en başarılı moda tasarımcılarından olan Fransız markası Hermes, Apple ürünleri için aksesuar üretmeye devam ediyor. Firma, şimdi de ikinci nesil AirPods Pro için bir deri kılıf tanıttı.

Fiyatı ile dudak uçuklatıyor

İkinci nesil AirPods Pro için üretilen kılıf, firmanın Apple Watch kayışlarında ve AirTag kılıflarında kullandığı “Swift” adlı dana derisinden yapılıyor. Bu deri, hafif dokulu ve zamanla yumuşayan bir parlaklığı ile oldukça çekici gözüküyor ancak deri, AirPods Pro’nun aksine suya dayanıklı değil.

Hermes AirPods Pro kılıfını duyurdu Tam Boyutta Gör
Hermes’in yeni kılıfı Altın, Lacivert, Vert Criquet/Vert Bambou, Mauve Sylvestre/Rose Azalée ve Bleu Lin/Étain renk seçeneklerine sahip. İnce yapısı ile AirPods’un kablosuz şarj edilmesine de izin veren kılıf; kolye, çapraz askı veya çanta aksesuarı olarak kullanılmak için beraberinde bir deri kayış ile geliyor. Hermes’in ikinci nesil AirPods Pro için ürettiği deri kılıf, 930 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkmış durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4019 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple airpods, airpods pro 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim