Anlık Bildirim

Hitman III'ün ilk 5 dakikası paylaşıldı

Geçtiğimiz haftalarda açılış sinematiği paylaşılan Hitman III'ün şimdi de ilk 5 dakikalık oynanış bölümü paylaşıldı. Bölüm Dubai'de geçiyor.

Hitman III'ün ilk 5 dakikası paylaşıldı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini IO Interactive'in yaptığı Hitman serisinin yeni oyunu Hitman 3'ün ilk 5 dakikalık oynanış videosunun bulunduğu bir video paylaşıldı.

Yayınlanan 5 dakikalık oynanış videosu, oyunun ilk 5 dakikası. Videoda da görebielceğiniz gibi bölüm Dubai'de geçiyor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

2 dakika 13 saniyelik açılış sinematiği videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Hitman 3; PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games) ve Stadia için 20 Ocak 2021'de yayınlanacak. Oyunun tanıtım yazısını da yine aşağıda bulabilirsiniz.

Tanıtım Yazısı

  • World of Assassination üçlemesinin dramatik son yapımında bir kez daha ikonik suikastçı Ajan 47 olun.
  • Ajan 47, Hitman 3'te kariyerinin en önemli kontratları için acımasız bir profesyonel olarak geri dönüyor. Ortalık sakinleştiğinde 47 ve yaşadığı dünya bir daha asla eskisi gibi olmayacak.
  • Yaratıcı fırsatlarla dolu egzotik, oldukça ayrıntılı yerleri ziyaret edin. Oyuncunun benzersiz seçimler yapabileceği, yeniden oynanabilirlik sunan elle tutulur ve sürükleyici bir oyun dünyasına hazır olun.
  • Hitman ve Hitman 2'deki tüm bölgeler Hitman 3'e aktarılabilir, böylece World of Assassination üçlemesindeki tüm oyunları oynama fırsatı yakalarsınız. Hitman 2'deki ilerlemeniz de Hitman 3 çıktığında doğrudan aktarılır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim