Anlık Bildirim

Honor Pad 8 geliyor: Bluetooth SIG sertifikası aldı

Honor markası yakında yeni bir tablet piyasaya sürecek. Honor Pad 8 adı altında çıkış yapması beklenen cihaz Bluetooth SIG kurumu tarafından onaylandı.         

Honor Pad 8 geliyor: Bluetooth SIG sertifikası aldı Tam Boyutta Gör

Honor markasının piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni tablet Bluetooth SIG kurumunun kayıtlarında ortaya çıktı. Honor Pad 7'nin halefi olarak piyasaya sürülecek Honor Pad 8, sertifika belgesinde HEY-W09 model numarasıyla listeleniyor.

Cihaz görüldüğü üzere Bluetooth 5.1 bağlantısı ile gelecek. Ayrıca daha önce 22.5W hızlı şarj desteğine sahip olduğu ortaya çıkmıştı. Honor Pad 8'in önceki modelin bazı özelliklerini devam ettirmesi muhtemel görünüyor. Kısaca bir hatırlayalım.

Honor Pad 8 geliyor: Bluetooth SIG sertifikası aldı Tam Boyutta Gör

Honor Pad 7'nin bazı özelliklerini ödünç alabilir

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Honor Pad 7, ön panelin %80'ini kaplayan 10.1 inç boyutunda Full HD ekranla gelmişti. Tablette kullanılan ekranın göz sağlığı açısından önem taşıyan TÜV Rheinland sertifikasına sahip olduğunu da belirtelim.

Honor Pad 7 sekiz çekirdekli MediaTek Helio G80 işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB'a kadar dahili depolama alanıyla sunuldu. Kutudan Android 10 işletim sistemi ve Magic UI 4.0 arayüzü ile çıkan tablet 5.100 mAh'lik bir batarya içeriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim