Anlık Bildirim

Honor'un ilk katlanabilir akıllı telefonunun adı belli oldu: Magic V

Honor'un yaklaşan katlanabilir akıllı telefonunun adı şirket tarafından paylaşıldı. Magic V adıyla piyasaya sürülecek telefonun yıl bitmeden tanıtılması bekleniyor.

Honor'un ilk katlanabilir telefonunun Magic V adıyla gelecek Tam Boyutta Gör

İlk katlanabilir akıllı telefonunu yıl bitmeden tanıtacağı düşünülen Honor, cihazın adını resmi Twitter ve Weibo hesabından paylaştı. Şimdiye kadar yaklaşan akıllı telefonun Magic X olarak adlandırılması bekleniyordu ancak şirket, Magic V adıyla piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Honor'un ilk katlanabilir telefonu

2019 yılında Honor CEO'su George Zhao, bir röportaj sırasında şirketin katlanabilir akıllı telefon pazarına girmek istediğini ancak hedef kitlelerinin genç kullanıcılar olmasından dolayı pahalı bir akıllı telefonu piyasaya sürmek konusunda endişeli olduğuklarını söylemişti.

Huawei'nin Kasım 2020'de ABD yaptırımlarından etkilenmemesi için sattığı Honor markası, ilk katlanabilir akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, paylaştığı görselle katlanabilir cihazın amiral gemisi özelliklere sahip olacağını ortaya koydu.

Honor Magic V, içe katlanabilir bir tasarıma sahip olacak. Cihazın katlanır ekranının 8.03 inç, dış ekranının ise 6.45 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Amiral gemisi özelliklere sahip olacağı belirtilen cihaz, ortaya çıkan bilgilere göre gücünü Qualcomm'un yeni yonga seti Snapdragon 8 Gen 1'den alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim