Anlık Bildirim

Honor, 13 Eylül'de yeni bir katlanabilir telefon tanıtacak

Honor'un çok yakında yeni bir katlanabilir telefon piyasaya süreceği bildiriliyor. Çinli marka cihazı Eylül ayının ikinci haftasında düzenleyeceği etkinlikte sahneye çıkaracak.

Honor, 13 Eylül'de yeni bir katlanabilir telefon tanıtacak Tam Boyutta Gör

Honor bildiğiniz üzere ürün gamında katlanabilir telefon olan markalardan biri. Çinli marka mevcut modellerinin arasına bir yenisini ekleyecek. Şirket 13 Eylül'de yeni bir katlanabilir model çıkarma hazırlığı yapıyor. Bu konuyla ilgili bazı detaylar internete düştü.

Aktarılan bilgilere bakılırsa cihaz Magic Vs 2 veya Magic V Slim adı altında sunulacak. MIIT ve 3C veritabanlarından gelen son sızıntılar Magic Vs 2 (VCA-AN00) ihtimalinin daha kuvvetli olduğunu gösteriyor. Yeni model kısa süre bazı sertifikasyon kurumlarını da ziyaret etti.

Honor, 13 Eylül'de yeni bir katlanabilir telefon tanıtacak Tam Boyutta Gör

Şarj hızı da belli oldu

Honor'un yeni katlanabilir telefonu 35W hızlı şarj desteği sunacak. Üretici daha önceki Honor Magic V2 modelinde 66W hızlı şarj teknolojisine yer vermişti. Bununla birlikte cihazın HDR Plus desteği ile geleceği söyleniyor. Şimdilik bildiklerimiz bunlar.

Firmanın ayrıca Magic V2 Lite (Youth Edition) adlı başka bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığına yönelik bilgiler de var. İlerleyen günlerde şirketin bu konudaki yol haritası ve planlarıyla alakalı daha fazla şey öğrenme şansımız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim