Anlık Bildirim

Honor X8'in görüntüleri ve teknik özellikleri sızdırıldı

Honor uluslararası pazar için yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Honor X8 adı altında piyasaya sürülecek cihazın tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

Honor X8'in görüntüleri ve teknik özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Honor markası 28 Şubat'ta düzenleyeceği etkinlikte amiral gemisi Magic 4 akıllı telefonlarının yanı sıra uygun fiyatlı Honor X8 modelini tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala cihazın render görüntüleri ve özellikleri internete sızdı.

Honor X8, 2388 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6.7 inç LCD ekranla karşımıza çıkacak. Akıllı telefonun ön tarafında 16 megapiksellik bir selfie kamerası göreceğiz. Arka panelinde ise 64 + 5 + 2 + 2 megapiksel sensör içeren dörtlü kamera sistemi görev yapacak.

Honor X8'in görüntüleri ve teknik özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Fiyatı da ortaya çıktı

Cihazın Snapdragon 680 yonga setinden güç alacağı bildiriliyor. Buna 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Ayrıca 4000 mAh pil, USB-C bağlantı noktası, yana yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ve Android 11 işletim sistemi de konuşuluyor.

Honor X8'de NFC modülü ve 5G desteği yer almayacak. Akıllı telefon mavi, gümüş ve siyah renk seçenekleri ile gelecek. Fiyatının ise 200 euro civarında olacağı belirtiliyor. Merak edilen tüm detayları önümüzdeki hafta hep birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim