Anlık Bildirim

Honor X9b'nin reklam afişleri ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım

Türkiye'de de satışa sunulması beklenen Honor'un yeni cihazı Honor X9b'nin reklam afişleri şirketin web sayfasında ortaya çıktı. İşte selefine kıyasla benzer bir tasarımla gelecek cihazın detayları:
Honor X9b'nin reklam afişleri ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım Tam Boyutta Gör
Honor, bu yılın başlarında X9a'yı piyasaya sürmüştü. Şirket, şimdilerde ise X9 serisinin yeni üyesi X9b'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın bir zamanda ise Türkiye'de de tanıtılması beklenen Honor X9b'nin tanıtım afişleri paylaşıldı ve böylece cihazın tasarımı da ortaya çıktı.

Honor X9b, Türkiye'de de piyasaya sürülebilir

Şirketin web sayfasında yayınladığı Honor X9b'nin teaser görselleri, cihazın tasarımını ortaya çıkardı. Selefine benzer bir tasarıma sahip olacak cihazın en az bir versiyonu vegan deri kaplamalı bir arka panele sahip olacak ve paylaşılan görsellere göre cihaz ortalanmış bir selfie kamerasıyla kutudan çıkacak.

Honor X9b'nin reklam afişleri ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım
Şirketin paylaştığı tanıtım afişlerine göre çok yakında tanıtılması beklenen şirketin yeni cihazı Honor X9b, selefine kıyasla daha büyük bir kamera çıkıntısıyla piyasaya sürülecek. Ayrıca bu yılın başlarında piyasaya sürülen Honor X9a, bazı ülkelerde Honor Magic 5 Lite adıyla anılıyor. Ancak X9b'nin farklı bir adla da satılıp satılmayacağı henüz belli değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim