Anlık Bildirim

Sony'den sevindiren geri adım: Horizon Forbidden West'in yükseltmesi ücretsiz olacak

PlayStation 5 ve PlayStaion 4 için özel olarak geliştirilen Horizon Forbidden West'in yükseltmesi son gelen bir geri adım ile ücretsiz oldu.

Horizon Forbidden West'i PS5'e ücretsiz yükseltebileceksiniz Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West, geçtiğimiz haftaön siparişe açıldı. Ancak oyuncular bir konuda bir hayli tepki gösterdi. Bildiğiniz üzere birçok oyun şu anda hem yeni nesil için hem de eski nesil için çıkıyor ve birçok şirket de eski nesil oyunu alanlara, oyunun yeni nesil versiyonunu ücretsiz olarak sunuyor. Ancak Sony, bu oyun için sunmadı.

Sony'den Geri Adım

Sony, Horizon Forbidden West'in PS4 ve PS5 sürümünü ayrı olarak satışa çıkardı ve PS4 sürümü alanların ilerde PS5 sürümünü oynamak istediklerinde ücret ödemeleri gerektiğini açıkladı. Bu da oyunculardan bir hayli tepki çekti. Ancak geçtiğimiz saatlerde Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan, bir açıklama yaptı.

Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan'ın yaptığı açıklama ile bu yükseltmenin ücretsiz olarak sunulacağı duyuruldu. Kısaca Horizon Forbidden West'in herhangi bir PS4 sürümünü alan herkes, oyununu ücretsiz olarak PS5'e yükseltebilecek.

Horizon Forbiden West, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 18 Şubat 2022'de çıkış yapacak. Oyun çıkışında Türkçe altyazı desteğine sahip olacak. Oyunun fiyatları şöyle: 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim