Anlık Bildirim

Sony'de yüzler gülüyor: Horizon Forbidden West satış beklentilerini aştı

Horizon serisinin arkasındaki Guerilla Games, Horizon markasının 32,7 milyon satışı geride bıraktığını duyurdu. Peki serinin son oyunu Horizon Forbidden West ne kadar sattı? İşte detaylar
Horizon Forbidden West satış beklentilerini aştı! Tam Boyutta Gör
2017 yılında PlayStation kullanıcıları ile buluşan Horizon Zero Dawn, olumlu eleştiriler alarak kısa sürede Sony'nin başarılı oyunlarından biri olmayı başardı. 2022’de çıkış yapan serinin devam oyunu Horizon Forbidden West ise bu başarıyı sürdürmeye devam ediyor. Bugün serisinin arkasındaki Guerilla Games, Horizon markasının 32,7 milyon satışı geride bıraktığını duyurdu.

Horizon Forbidden West satış beklentilerini aştı

Bilmeyenler için ilk olarak PS4 üzerinden piyasaya sürülen Horizon Zero Dawn, PC çıkışının ardından 20 milyon satışı geride bırakmıştı. Bugün yapılan duyuruda ise Guerilla GamesHorizon Forbidden West'in 8,4 milyondan fazla sattığını ve Horizon markasının ömür boyu satışta 32,7 milyonu geride bıraktığını duyurdu.

Ek olarak yeni açıklama, serinin bir önceki oyunu Horizon Zero Dawn'ın 24 milyon civarında bir satışa ulaştığını gösteriyor. Guerilla Games'te ise yüzlerin güldüğünü söyleyebiliriz. Nitekim bu rakamlar, Horizon serisinden önce Killzone markası ile tanıdığımız Hollanda merkezli stüdyo için bir ilk niteliği taşıyor.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Guerilla Games, kullanıcıları sevindirecek bir haber daha paylaştı. Stüdyo, Horizon evreninde geçecek online bir oyuna ek olarak Horizon serisinin üçüncü oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5605 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Horizon Forbidden West, guerilla games ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim