Anlık Bildirim

Game of Thrones evreninde geçen dizi House of the Dragon'ın kadrosuna 2 yeni isim katıldı

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan yeni Game of Thrones dizisi House of The Dragon'ın kadrosuna Emily Carey ve Milly Alcock katıldı.

House of the Dragon'ın oyuncu kadrosuna 2 yeni isim katıldı Tam Boyutta Gör

Son dönemin en popüler markalarından birisi olan Game of Thrones'un geçmiş yıllarını anlatacak olan House of The Dragon isimli dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Yapılan açıklamalara göre dizinin oyuncu kadrosuna Emily Carey ve Milly Alcock katıldı. Milly Alcock, Prenses Rhaenyra Targaryen'in gençliğini canlandıracak. Karakterin dizideki asıl halini ise Emma D'Arcy canlandırıyor. Emily Carey ise Alicent Hightower'un gençliğini canlandıracak. Karakterin dizideki asıl halini ise Olivia Cooke canlandırıyor. Yeni katılan oyuncular dahil tüm oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

House of the Dragon, Targaryen hanedanlığını konu alacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesinde geçecek ve 10 bölümden oluşacak. 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.

House of The Dragon Oyuncu Kadrosu

Dizinin müziklerini başarılı besteci Ramin Djawadi üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Matt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower) ve Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen) gibi isimler yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim