Anlık Bildirim

HP’den Samsung Portable SSD serisine rakip geldi

HP Portable SSD P500 modeli okuma hızlarında 420MB/s, yazma hızlarında da 255MB/s seviyesine erişilebiliyor ve 1TB kapasite 110$ civarında piyasaya çıkıyor.

HP’den Samsung Portable SSD serisine rakip geldi Tam Boyutta Gör

Taşınabilir SSD pazarının en beğenilen serilerinden Samsung Portable SSD bu hafta yeni bir rakip ile tanıştı. HP Portable SSD P500 taşınabilir depolama istasyonu biraz daha fiyata oynayan özelliklere sahip.

HP Portable SSD P500 özellikleri ve fiyatı

HP Portable SSD P500 modeli alüminyum alaşımlı gövdesi ile şık bir tasarıma sahip. Boyutları 79.1 mm x 53.9 mm x 10 mm iken, ağırlığı 45.4 gram olarak belirlenmiş. Ürün 4 farklı renk seçeneği ile geliyor ve şimdilik 1TB kapasite var.

USB 3.2 Gen 1 Tip-C arabirimini kullanan sürücüye Tip-C ve Tip-A standartlarını dönüştüren iki ekstra kablo eşlik ediyor. Teknik detayları bilinmese de okuma hızlarında 420MB/s, yazma hızlarında da 255MB/s seviyesine erişilebiliyor.

Çin’de satışa çıkan HP Portable SSD P500 modeli 98$-126$ arasında değişen fiyatlara sahip. Samsung Portable SSD T7 modeline bakacak olursak 1TB kapasite ve 1000MB/s veri aktarım hızları 200$ seviyesinde. Neredeyse yarı fiyatına ancak erişim hızları biraz tereddüt oluşturabilir. HP’nin bellek ve depolama ürünlerini Çinli BiWin üretiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim