Anlık Bildirim

HSBC, Binance’e yapılan ödemeleri yasakladı

Dev İngiliz bankası HSBC, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’e yapılan ödemeleri yasakladığını açıklayarak dev borsaya yasak getiren üçüncü İngiliz bankası oldu.

Londra merkezli banka HSBC, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’e yasak getiren son banka oldu.

HSBC, Binance’e yapılan ödemeleri yasakladı Tam Boyutta Gör

Kripto para karşıtlığı ile bilinen banka tarafından salı günü yapılan açıklamada, Birleşik Krallık’taki müşterilerin Binance’e kredi kartları ile ödeme yapamayacakları konusunda bilgilendirmeye başlandığı belirtildi. Sebep olarak da olası riskler konusunda duydukları endişeler gösterildi.

Bir HSBC sözcüsü yapılan açıklamada, “HSBC İngiltere müşterilerini kripto para konusundaki değişimler hakkında bilgilendirdik” ifadelerini kullanırken kripto para borsaları hakkında resmi olarak yorum yapmayacaklarını belirtti.

HSBC, Binance’e yapılan ödemeleri yasakladı Tam Boyutta Gör

Dev bankanın bu tarz bir karar alması beklenmedik bir şey değil.  HSBC, geçtiğimiz aylarda da kripto para birimleri konusundaki isteksizliğini CEO Noel Quinn’in Reuters’e verdiği bir demeç aracılığıyla göstermişti.

Daha önce de dev İngiliz bankaları Barclays ve Santander UK de borsaya yapılan ödemeleri yasaklamıştı. HSBC, bu bankalardan sonra dev borsaya yasak getiren üçüncü banka oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim