HTC, çok uzun zamandır ciddi bir kriz halinde. Bu yıl amiral gemisi telefon piyasaya sürmeyen Tayvanlı şirket sadece birkaç orta sınıf model çıkarmakla yetindi. Ancak görünüşe bakılırsa sektörde mücadelesine devam edecek.
İlginizi Çekebilir
Ayrıca Bkz. "Yeni Ripple söylentileri sonrasında XRP zararını devam ettirebilir"
Gelen bilgilere göre HTC yeniden işten çıkarma sürecine girmeye hazırlanıyor. Ancak operasyonun büyüklüğü konusunda henüz bir bilgi yok. Yani kaç çalışanın işten çıkarılacağı bilinmiyor.
Hedef işleri düzeltmek
Raporda HTC tarafından gerçekleştirilen bu işten çıkarmaların, VIVE ve akıllı telefon işlerinin gelecekte daha iyi hale gelmesini sağlamak amacıyla yapıldığı vurgulandı.
Buradan da zaten HTC'nin henüz akıllı telefon sektöründen çekilmeyi düşünmediği anlamı çıkıyor. Şirket mobil iletişim, VR, blok zinciri ve diğer birçok yenilikçi alanda ürün ve hizmet geliştirmeye devam edecek.
https://www.ithome.com/0/463/826.htm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Aynısı Sony için de geçerli. Motorola ile Nokia battı ve şu an bir firmanın altında dirildi. htc için ortaklık uzak bir ihtimal duruyor fakat Google ile olan ilişkileri biraz daha ileri boyuta geçerse, androidone ile üretilmiş htc cihazlarının iyi bir fiyatlandırma ile orta segmentte ilgi çekeceğini düşünüyorum.