Anlık Bildirim

Huawei şimdiye kadarki en büyük TV'sini tanıtmaya hazırlanıyor: 98 inçlik model yolda

Huawei, şirket tarihindeki en büyük TV'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Temmuz sonunda tanıtılması planlanan 98 inçlik Smart Screen V98 hakkında bazı detaylar açığa çıktı.

Huawei'den 98 inç akıllı TV geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei, 29 Temmuz tarihinde amiral gemisi P50 akıllı telefonları tanıtacak. Çinli kaynakların aktardığı bilgilere bakılırsa şirket söz konusu etkinlikte farklı kategorilerde birçok yeni ürün sergileyecek.

Huawei'nin lansmanda Smart Screen S55 Pro, Smart Screen X75 ve Smart Screen V98 olmak üzere üç akıllı TV duyuracağı bildiriliyor. Son model isminden de anlaşılabileceği üzere şirketin şimdiye kadarki en büyük TV'si olacak.

Huawei'den 98 inç akıllı TV geliyor Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi cep yakacak

Televizyonun teknik özellikleri henüz belli değil. Büyük olasılıkla daha önce piyasaya sürülen 85 inçlik modeli temel alacak. Şu an için 98 inç ekrana sahip olacağını ve 6.000 dolar fiyat etiketi taşıyacağını biliyoruz.

Huawei Smart Screen V98'in HarmonyOS işletim sistemiyle çalışması bekleniyor. Cihazın 98 inçlik Redmi TV Max ile rekabet edebilmesi pek mümkün değil. Zira Redmi TV Max Çin'de 3.000 dolara satılıyor. Yani neredeyse yarı fiyatına.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim