Anlık Bildirim

Huawei, HarmonyOS 3 için iki yeni sistem güncellemesi yayımladı

4 ay önce tanıtılan HarmonyOS 3 şimdilik istenilen seviyede değil ancak Huawei asla pes etmiyor. Çinli firma bu işletim sistemi için yamalar hazırladı. Bu yamalarda bazı eksiklikler giderildi.
HarmonyOS 3 Tam Boyutta Gör
HarmonyOS 3 için yayımlanan sistem güncellemeleri bir önceki HarmonyOS 3 varyantında yer alan yazılımsal hataları gidermek ve Huawei tarafından üretilen akıllı telefon modellerini kullanan kişileri dijital tehditlerden korumak için dizayn edildi.

HarmonyOS 3 cephesinde güvenlik ön planda

97.76 MB'lık bir alanı kaplayan ilk yama Telefon Yöneticisi isimli uygulamanın kullanıcı deneyimi açısından daha iyi bir hâle kavuşmasını sağladı.Bu uygulama telefonunuzun dosyalarını, depolama alanını, dosya erişim hızını ve disk birleştirme işlemlerini kontrol ediyor.

Huawei yaklaşık 98 MB büyüklüğünde olan ilgili güncelleme hakkında pek konuşmadı. İkinci sistem güncellemesi ise HarmonyOS 3 kullanan akıllı telefonların daha stabil bir yapıya sahip olmasını sağladı. Bu yamanın boyutu ise 66.48 MB.

HarmonyOS 3 güncellemesi Tam Boyutta Gör
Çinli firma geçen ay SuperHub isimli özelliğinin verimliliğini artırmak ve bazı şartlar oluştuğu takdirde ekranda beliren mesajların zamanlama sorunlarını gidermek için bir yama yayımlamıştı. HarmonyOS 3 özellikle kamera konusunda yaşattığı sıkıntılarla ön plana çıkmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim