Anlık Bildirim

Huawei Mate 50 Pro Ay'a gitti! İşte Çinli firmadan ilginç reklam

28 Eylül 2022 tarihinde piyasaya sürülen Huawei Mate 50 Pro için yeni bir reklam filmi yayımlayan Çinli firma bir anda dikkatleri üzerine çekti. Bu filmde Mate 50 Pro'nun Ay'a gittiğini görüyoruz.
Huawei Mate 50 Pro Tam Boyutta Gör
Yayımlanan ilgili reklam filminde Huawei Mate 50 Pro ile bir astronotu görüyoruz. Ay'a geri döndüğü söylenen bu modelin astronota yardımcı olduğuna şahitlik ediyoruz.

Huawei Mate 50: Ay'a Geri Dönüş

İlk olarak 19 Aralık 2021'de kendisinden söz edilen bu reklam filmi Huawei Mate 50 serisinin gücünü gösteriyor ve temel özelliklerini tanıtıyor. 

Kunlun isimli ekranının dayanıklılığını sergileyen Huawei, bu videoda bir astronotun Ay'daki sinyal kulesini yanlışlıkla devre dışı bırakmasını ve bu kişinin böyle bir hatadan dolayı uzay istasyonuyla iletişim kuramamasını ele alıyor.

Tam da bu noktada devreye giren Huawei Mate 50'de yer alan uydu iletişimi teknolojisi ile karşılaşıyoruz. Astronot bu sayede uzay istasyonuyla tekrar iletişim kuruyor.

Uzay istasyonuna geri dönmek isteyen uzay insanı düşük pil tüketimi, kolaylıkla kullanılabilen tarama teknolojisi ve Mate 50 Pro'da kullanılan ana kameranın yakınlaştırma özelliği ile tanışıyor ve böylece sorunlarını hallediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim