Anlık Bildirim

Xiaomi 12 arka paneli sızdırıldı

Xiaomi 12 amiral gemisine ait arka panel sızdırıldı. Böylece genel tasarım hatları ve arka kamera paketinin konumu da belli oldu. Daha iyi özellikler Pro ve Ultra versiyonlarına saklanıyor.

Xiaomi 12 Tam Boyutta Gör

Snapdragon 8 Gen1 yonga seti ile gelecek ilk akıllı telefon olma iddiasına sahip Xiaomi 12 amiral gemisi için haftaya bir tanıtım iddiası ortaya atılırken sızıntılar da devam ediyor. Telefona ait arka panel sızıntısı tasarımı ortaya çıkardı. 

Xiaomi 12 neler sunacak?

Xiaomi 12 modelinde Samsung E5 kavisli AMOLED ekran 120Hz tazeleme hızı sunarken nokta çentik orta kısımda yer alıyor. Önceki sızıntıların aksine 50MP çözünürlüğündeki OIS ana sensör ve yardımcı sensörler sol kısma yerleştirilmiş. 

Telefoto yetenekleri hakkında bir bilgi olmazken gelişmiş titreşim motoru ve stereo hoparlörler yer alıyor. Muhtemelen daha yetenekli kamera paketi Pro ve Ultra modellere sunulacak. Xiaomi 12X ise Snapdragon 870 yonga seti ile gelecek. 

5000mAh kapasiteli bataryanın 67W hızlı şarja sahip olacağı iddia edilirken en az bir modelin 120W desteğine sahip olabileceği de konuşuluyor. Xiaomi 12, 12 Pro ve 12 Ultra modelleri 12 Aralık tarihinde tanıtılacak. Xiaomi 12X ise daha sonraki bir tarihte görücüye çıkacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim