Anlık Bildirim

Huawei'nin baş tasarımcısı iPhone SE ile ilgili konuştu: Huawei SE gelecek mi?

Huawei'nin baş tasarımcısı Quentin Ting, Apple'ın yeni kompakt telefonuyla ilgili görüşlerini paylaştı. Deneyimli tasarımcı şirketin bu tarz bir telefon çıkarıp çıkarmayacağını da açıkladı.

Huawei'nin baş tasarımcısı iPhone SE ile ilgili konuştu: Huawei SE gelecek mi? Tam Boyutta Gör

Huawei'nin baş tasarımcısı Quentin Ting, Forbes'e verdiği ropörtajda Apple'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü ikinci nesil iPhone SE hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan yeni iPhone SE'nin tüketicilerden büyük ilgi gördüğü bildiriliyor. Deneyimli tasarımcıya, Huawei’nin de iPhone SE gibi küçük ekranlı bir akıllı telefon çıkarıp çıkarmayacağı soruldu.

"Huawei SE beklemeyin"

Quentin Ting, yaptığı açıklamalarla kullanıcıların "Huawei SE" beklentisine girmemesi gerektiğini net şekilde ortaya koydu. Çinli şirketin baş tasarımcısı, insanların eski tasarıma sahip küçük ekranlı bir cihaza ihtiyaç duymadığına inanıyor.

Huawei'nin baş tasarımcısı iPhone SE ile ilgili konuştu: Huawei SE gelecek mi? Tam Boyutta Gör

Tasarımcının görevinin eski zamanlara dönmek olmadığını söyleyen Ting, yapmaları gereken şeyin kullanıcılara kompakt boyutlu akıllı telefonlarda daha büyük ekranlar sunmak olduğunu belirtti.

Huawei'nin baş tasarımcısı bunun ancak ekranı çervreleyen çerçevelerin küçülterek mümkün hale gelebileceğini düşünüyor. Ting ayrıca büyük ekran gerektiren daha fazla uygulamanın olduğunu ve büyük ekran kullanma deneyiminin çok daha iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6310 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone se, huawei ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim