Anlık Bildirim

Huawei Nova 10 geliyor: İlk resmi teaser yayınlandı

Huawei resmi olarak yeni Nova 10 serisini doğruladı. Çinli teknoloji devi akıllı telefonun yolda olduğunu ortaya koyan bir poster yayınladı.                     

Huawei Nova 10 geliyor: İlk resmi teaser yayınlandı Tam Boyutta Gör

Son haftalarda Çin basınında Huawei Nova 10 serisi akıllı telefonların piyasaya sürülmek üzere olduğunda dair birçok haber çıkmıştı. Söylentiler nihayet resmi olarak doğrulandı. Çinli şirket cihazın ilk resmi teaser görselini yayınladı.

Paylaşılan poster akıllı telefonun teknik detaylarıyla ilgili ayrıntı vermediği gibi görünümünü de göstermiyor. Ancak fitil ateşlendiği için bu teaser'ı yenileri takip edecek ve bu sayede daha fazla detay öğrenme şansına sahip olacağız.

Huawei Nova 10 geliyor: İlk resmi teaser yayınlandı Tam Boyutta Gör

İşlemciyle ilgili detaylar

Huawei Nova 10'un Haziran sonuna doğru çıkış yapabileceği belirtiliyor. Gelen bilgiler işlemci tarafında kullanıcıları memnun edecek bir değişiklik olacağı yönünde. Bildiğiniz üzere şirket Nova 9'da Snapdragon 778G 4G'ye yer vermişti.

Yeni modelde bu Dimensity 8100 veya Snapdragon 7 Gen 1 yonga setine yükseltilebilir. Ayrıca kamera özellikleri konusunda da bir takım iyileştirmeler bekleniyor. İlerleyen günlerde Huawei Nova 10 ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim