Anlık Bildirim

Huawei P60 serisinin çıkış tarihi açığa çıktı

Bir zamanların tepeye oynayan firması Huawei, geri dönüş yapmak için çabalıyor. Bu bağlamda önemli geliştirmeler içeren Huawei P60 serisi ufukta görünmüş durumda.
huawei p60 pro Tam Boyutta Gör
Çin için önemli markalardan birisi olan Huawei, ABD’nin yaptırımları sonrasında adeta serbest düşüşte. Birkaç yıl içinde elindeki pazar payının çok büyük bir kısmını kaybeden Huawei, yeni akıllı telefonları ile biraz daha güçlenmek istiyor. Bu adım ise Huawei P60 serisi ile birlikte atılacak. Kamera tarafından çok güçlü olacağı söylenen serisinin çıkış tarihi ise yakın bir zamanda sızdırıldı.

Huawei P60 serisi bu ay geliyor

Çin’in popüler mikroblog sitesi Weibo’da ortaya çıkan basın görselleri Huawei’nin yeni amiral gemi telefonları olan P60 serisi ve Mate X3 katlanabilir modellerini 23 Mart tarihinde tanıtılacağına işaret ediyor. Önceki söylentiler de telefonlar için Mart ayının ikinci haftasına işaret ediyordu. Dolayısıyla bilgiler birbiriyle uyuşuyor diyebiliriz.

Huawei P60 serisinin çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Öte yandan Huawei P60 Pro, ailenin en güçlü modeli olacak. Mevcut en güçlü mobil işlemci olan Snapdragon 8 Gen 2’nin 4G versiyonuyla gelmesi beklenen telefonun asıl alameti farikası kamera tarafında olacak. Sony IMX888 50MP ana kameraya yine Sony’nin 50MP IMX858 sensörü eşlik edecek. Üçüncü kamera ise 64MP OV64B Omnivision sensör olacak ve 3,5X optik zoom yeteneğine sahip olacak.

Telefonun ana kamerasının f/1.4 - f/4 arası değişken diyafram aralığı sunacağı belirtiliyor. Dolayısıyla düşük ışıkta çok daha iyi fotoğraflar mümkün olacak. Bununla birlikte P60 Pro kamerası RYYB (Kırmızı, sarı, sarı, mavi) piksel yapısını temel alacak ve daha yüksek dinamik aralık sunacak. Yüksek dinamik aralık, tutarlı renk, gelişmiş zoom ve yüksek düşük ışık performansı birleştiğinde Huawei P60 Pro’nun muhtemelen en iyi kameralı telefonlardan birisi olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim