Anlık Bildirim

Huawei Vision Pro ve üçe katlanır telefon raflara çıkmaya hazır

Huawei bu yıl yine gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Yılmadığını gösterircesine Huawei Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve üçe katlanabilir telefonu bu yıl piyasaya sürecek.
Huawei Vision Pro Tam Boyutta Gör
Ağır ambargolar altında ürün geliştirmelerine devam eden Huawei, bu yıl ses getirecek tanıtımlara hazırlanıyor. Firmanın Huawei P70 lansmanı yanında sanal gerçeklik kaskı ve üçe katlanabilir telefon tanıtımı da olabilir.

Huawei Vision Pro ve üçe katlanır telefon

Apple Vision Pro ile rekabet edecek Huawei Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü amiral gemisi bir yonga ile gelecek. Böylece akıcı bir tecrübe sunacak. Gelişmiş bir soğutma sistemi barındıracak cihaz uzun kullanım sürelerinde rahatsızlık vermeyecek. Ülkesinde büyük bir desteği olan Huawei, rakibi Apple’dan çok daha iyi bir satış performansı bekliyor.

Diğer taraftan patentleri internete paylaşılan üçe katlanabilir akıllı telefon da yılın dikkat çeken ürünlerinden birisi olmaya aday. Kaynaklar bu iki ürünün geliştirme çalışmalarının tamamlandığını ve raflara çıkmaya hazır olduğu belirtiyor. Huawei 70 lansmanında olmasa bile firmanın sonraki bir dönemde tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim