Anlık Bildirim

IK Multimedia, Android işletim sistemi için "iRig Recorder" uygulamasını yayınladı


Ürettiği başarılı ses teknolojileri ile tanıdığımız IK Multimedia, Android işletim sistemi için ilk ses kayıt uygulamasını yayınladı.
IK Multimedia tarafından geliştirilen ve iRig Recorder ismine sahip olan uygulama, firmanın Android işletim sistemi için çıkardığı ilk ses kayıt programı olma özelliğini taşıyor. Apple'ın iOS işletim sistemi için 10 milyon indirme rakamına ulaşan uygulama, Android işletim sistemine sahip cep telefonları ve tablet bilgisayar ile karışık ayarlara gerek kalmadan ses kaydı yapılabilmesine ve yapılan kayıtların Wi-Fi ya da Bluetooth bağlantıları üzerinde CD kalitesinde (16-bit/44.1 kHz) sıkıştırılmamış WAW ve sıkıştırılmış OGG (63-192 kpbs) formatlarında istenilen ortamlara aktarılmasına imkan tanıyabiliyor.

Akıllı cihazın hafıza boyutuna göre kayıt süresi sağlayabilen ve oldukça sade bir ara yüz ile tasarlanmış olan iRig Recorder uygulaması, yapılan kayıtlar üzerinde ton, ses düzenlemeleri ve hız kontrolü, kesme, temizleme gibi ayarların yapılmasına da izin verebiliyor.
IK Multimedia firmasının mobil cihazlar için geliştirdiği başarılı harici mikrofon ürünleri ile de kullanılabilen iRig Recorder, Google Play market üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca uygulama hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz. 
http://www.ikmultimedia.com/products/irigrecorderandroid/ 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim