Anlık Bildirim

IK Multimedia'dan elektrikli piyano enstrümanı iLectric Piano

Son dönemde mobil platformlarda uygulama sayısını artırmaya başlayan iRig geliştiricisi IK Multimedia, iGrand Piano uygulamasından sonra iLectric Piano uygulamasını da Android için indirmeye sundu.

iOS için bir süredir kullanımda olan bu uygulama otantik elektrikli piyanolardan oluşan sıradışı bir koleksiyon sunuyor. Yüksek ses kalitesi ile stüdyo ayarında müzik yapma imkanı veren uygulama, yine yüksek kalitede pek çok demo da barındırıyor.

Uygulamanın ücretsiz sürümünde 2 adet birinci sınıf elektrikli piyano yer alıyor. Enstrümanlar 4 oktav ile sınırlı. 53TL karşılığında tam sürüme geçtiğinizde 18 adet daha piyano ve 88 nota uygulamaya dahil oluyor. Ayrıca ekstra piyanolar da satın alabiliyorsunuz. 

Ayrıca gerçek zamanlı kontroller, 5 modülasyon efekti, ekolayzır gibi özelliklerin olduğu uygulama Samsung Soundcamp üzerinden bestelerinizi kaydetmenizi de sağlıyor. Uygulama iRigKEYS ve iRig KEYS PRO klavyelerine de tam destek sunuyor. Düşük gecikmeli müzik aktarımı için Android 5.0 ve üzeri sürümler gerekiyor. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim