Anlık Bildirim

iPad Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel yayınlandı

iPad Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel yayınlandı

Apple'ın standart iPad modelleri yanında bir de profesyonellere özel bir iPad versiyonu hazırladığı geçen yıldan bu yana gündemde ancak bu konuda elini çabuk tutan Samsung, Pro serisi tabletlerini yıl başında piyasaya sürmüştü.

Bununla birlikte iPad Pro modelinin Apple'ın yol haritası içerisinde olduğu ihtimali giderek güçleniyor ve geçtiğimiz günlerde bir görsel de internete sızdırıldı.

Apple'ın son kullanıcıdan ziyade eğitim sektörüne ve profesyonellere yönelik hazırladığı iPad Pro modelinin 12.9 inçlik bir ekrana ve 4096x3072 piksel çözünürlüğe sahip olduğu belirtiliyor. Sızan görselde de iPad Pro modelinin daha büyük bir boyuta ve alüminyum gövdeye sahip olduğu görülüyor. Arka kısmın ortasında Apple logosu, sol üst köşede ise kamera yer alıyor. 

Apple bu yıl dikkat çekici ürünler görebileceğimizi söylemişti. Ancak bunun ne olduğu konusunda herhangi bir işaret yok. iPad Pro, iWatch, iPhone Phablet ise muhtemel adaylar arasında. Genelde Apple'ın taşınabilir cihazları yılın sonbahar aylarında tanıtılıyor ve karşımıza ne çıkacağını görmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1054 kez okundu.
38 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim