Anlık Bildirim

iPad mini 5'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı

Apple'ın beşinci nesil iPad mini'yi piyasaya sürmeye hazırlandığı söyleniyordu. Yayınlanan iPad mini 5 görselleri tabletin bir önceki versiyondan çok da farklı olmayacağını gösteriyor.
Apple'ın yeni bir iPad mini üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler var. Geçen ay internete sızdırılan kılıf görselleri tabletin yeni bir tasarıma sahip olabileceğini ortaya koymuştu. Ancak Mr White adlı Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan yeni fotoğraflar tam tersini gösteriyor.
Yayınlanan görsellerin iPad mini 5'e ait olduğu öne sürüldü. Tabletin üst kısmındaki anten bantları, karşımızda hücresel bağlantıyı destekleyen bir versiyonun olduğunu gösteriyor. Ancak bunun dışında önceki modele oldukça fazla benzediğini söyleyebiliriz. Oysa ki kılıf görselleri beşinci nesil iPad mini'nin yeni bir kamera tasarımı ile gelebileceğinin sinyalini vermişti.

Yeni tasarım beklentisi var

Dördüncü nesil iPad mini, 2015 yılında piyasaya sürüldü. Dolayısı ile Cupertinolu şirketin uzun zamandır yenileme görmeyen küçük tabletinde, tasarımsal açıdan bazı değişiklikler yapacağı söyleniyordu.
Şu an için, yayınlanan yeni fotoğrafların mı yoksa önceki kılıf görsellerinin mi gerçeği yansıttığını bilemiyoruz. Önümüzdeki günlerde iPad mini 5 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça taşlar yerine oturmaya başlayacak. O zamana kadar tüm bu sızıntıları birer spekülasyon olarak kabul etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim