Anlık Bildirim

iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen teknik çizimler ortaya çıktı

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan iPhone 8'e ait taslak çizimler cihazın çok ince çerçeveli OLED ekrana sahip olacağını ve Touch ID sensörünün arka panele taşındığın gösteriyor
Apple'ın 10. yıla özel yeniliklerle çıkaracağı iPhone 8, bu yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olmuş durumda. Yaklaşan cihazla ilgili bilgiler internete düşmeye devam ederken yakın zamanda sızdırılmış bir görüntünün iPhone 8'e ait teknik çizimleri gösterdiği iddia ediliyor.
Görüntü, Çin'in en büyük sosyal ağlarından biri olan Weibo'da yayınlanırken Foxconn'da çekildiği ve iPhone 8 için hazırlanmış olan taslak çizimleri yansıttığı söyleniyor. Ön panelin iPhone 7'ye kıyasla oldukça ince çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz. Arka kısımda ise çift kamera ile birlikte Apple logosunun altına yerleştirilmiş Touch ID parmak izi sensörü var.

Arka Touch ID parmak izi tarayıcısı ve ince tasarım

Touch ID'nin konumu Apple'ın parmak izi sensörünü ekranın altına entegre etmekle ilgili sorunlarla karşılaştığını yansıtan haberleri doğruluyor. Samsung, Galaxy S8 ile benzer bir strateji benimsedi, zira amiral gemisinde ilk önce parmak izi tarama özelliğini ekranın altına koymayı planladı ancak şirketin bu teknolojiyi hayata geçirmeye zamanı yoktu.
Bu tasarımın kesin olmadığını belirtelim. Görsel, taslakların Mühendislik Geçerlilik Testi için tasarlandığını gösterirken tasarım sonlandırılmadan önce iki aşamadan daha geçmesi gerekiyor. Yani bu da taslakların Apple'ın iPhone 8 için düşünmekte olduğu birçok seçenekten biri olduğu anlamına geliyor.
Weibo'nun her zaman güvenilir bir sızıntı kaynağı olmadığını ve akıllı telefon duyurulmadan önce Apple'ın tasarımda önemli değişiklikler yapabileceğini de unutmamak gerekir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10385 kez okundu.
60 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, şema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim